Be One !

Be-One betekent letterlijk “Wees één”: jezelf, uniek en authentiek zijn. Met andere woorden in lijn met wie je bent en wat je doet. Kwestie van geloofwaardig, overtuigend en doeltreffend te zijn op je markt. In een wereld die voortdurend verandert en waar de concurrentie moordend is, is dat echter makkelijker gezegd dan gedaan.

 

Daarom is het van cruciaal belang om een krachtige marketingstrategie te hanteren die je merk versterkt en je helpt om je doelstellingen te bereiken en op die manier consistent te communiceren met je doelgroep. Hoe kunnen wij je helpen?

 

Eerst brengen we je merkidentiteit in kaart, als dat nog niet gebeurd is, en bepalen we je buyers personas en hun aankoopparcours (de aankoopfunnel). Op basis daarvan werken we samen met jou een marketing- en communicatieplan uit en passen we het toe binnen de termijnen die we samen vastleggen.

 

Goed nieuws voor de KMO's.

U kunt aanzienlijk besparen op uw marketingbudget,

aangezien Be-One een dienstverlener is voor de

KMO-Portefeuille

Publiciteit

 

Dankzij de betaalde media (paid media) – advertenties, SEA, social media, mailings, beurzen, affiches of sponsoring – kan je een grote impact creëren.

 

We helpen je om je mediaplan op een doordachte en creatieve manier uit te werken, zodat je boodschap niet verloren gaat in de reclamejungle.

 

Wil je opgemerkt worden?

Uiteraard, we gaan ervoor!

Klantenervaring

 

Waak erover dat elke interactie met je klanten een positieve ervaring is: een absolute must voor de veeleisende klanten van vandaag. Denk daarom in elke fase van de verkoop aan de klantenervaring, niet alleen tijdens de verkoop zelf, maar ook eerder in het verkoopproces en na de verkoop. Maak van je klanten ambassadeurs. Een glimlach is een goed begin, maar er bestaan ook andere doeltreffende tools om van je klanten vertegenwoordigers van je merk te maken.

 

Bij Be-One maken we onze klanten graag duidelijk hoe belangrijk ze zijn.

 

Wil je weten hoe we dat doen?

 

Spread the love!

Je netwerk uitbreiden

 

Het gaat erom relaties op te bouwen met prospecten, klanten, influencers, partners of andere belanghebbenden.

 

Owned media, networking, evenementen, sponsoring, relaties met de pers: Be-One creëert en werkt voor jou de nodige communicatietools uit.

 

Je wilt graag dat we onze ideeën om je

netwerk te vergroten met jou delen?

Ik vergroot mijn netwerk!

Onze diensten

Let’s Be One Together!

Digitaal

 

Welke rol vervult digitale communicatie voor jouw merk of bedrijf?

 

Moet ze de bekendheid van en de sympathie voor je merk vergroten? Leads en verkoop creëren? Afhankelijk van je antwoord gaat Be-One over tot de uitwerking en toepassing van een digitaal marketingplan dat volledig op jouw noden is afgestemd.

 

Van de creatie of aanpassing van je website tot de promotie ervan op de social media en de opvolging van de KPI’s om je digitale aanwezigheid voortdurend te verbeteren.

 

Je wilt je digitale visitekaartje ontwikkelen?

Ja, ga aan de slag!

Strategie en ontwerp

 

Onze klanten

Onze projecten

BFGOODRICH promo-actie

 

Michelin Benelux

(Michelin, Kleber, BFGoodrich)

Klant sinds 2007

 

Beheer en uitvoering van de jaarlijkse promo-acties voor de drie merken (advertenties, verkoop, tools, signalisatie, POS-materiaal, newsletters, marketingmailings, geolokalisatie-acties).

Ontwikkeling van co-brandingacties met het distributienetwerk, van lanceringsconcepten en van interne communicatieprojecten.

BE-CERT naamkaartje
BE-CERT Communicatietools brochure
BFGOODRICH promo-actie
BFGOODRICH promo-actie

 

BE-CERT

Klant sinds 2013

 

Bepaling van de positionering van het merk, van de visuele identiteit (logo en grafisch charter), van de marketingstrategie en van het jaarlijkse communicatieplan evenals opvolging van de resultaten. Implementatie van de communicatietools: website, mediaplan, stand, brochure, jaarverslag, ... Resultatenbalans.

BE-CERT Communicatietools jaarverslag
Transmoove rebranding bestikkering vrachtwagen
Transmoove rebranding paneel
Transmoove rebranding naamkaartje

 

 

Transmoove

Klant sinds 2018

 

Hoe maak je van een kantoor een duurzame werkplek?

 

Tijdens een bedrijfsfusie wilden we samen met TRANSMOOVE de visie van onze klant vertalen in een grondige rebrandingcampagne: bepaling van de merkidentiteit, van het logo, van het grafisch charter, de creatie van de website en de inhoud ervan, van een animatiefilm, van het interne communicatieplan en het lanceringsplan van het merk op de markt.

 

 

 

 

Transmoove rebranding doek
International paper website
International paper website

 

 

International Paper

 

Projectbeheer voor het EMEA-gedeelte van de nieuwe wereldwijde website in 8 talen, webmastering van het internet en intranet en maandelijkse webpublishing.

 

 

NNOF naamkaartje
NNOF website
NNOF website

 

 

PMC – NNOF - Your Mover – D&C

Klant sinds 2001

 

Ontwikkeling van de merkidentiteiten, logo’s, grafische charters, marketingstrategieën en marketing- en communicatieplannen van de verschillende merken van de groep.

Uitwerking mediaplan, creatie van brochures, promo-acties, eventorganisatie, bepaling van de redactionele lijn van het merk NNOF, creatie van een tweewekelijkse nieuwsbrief en van een nieuwe website.

 

Zorgpunt

Klant sinds 2017

 

Zorgpunt wilde een duidelijk zicht op de positionering van hun merk. Be-One voerde daarom een volledige rebranding door en herwerkte de communicatietools van Zorgpunt.

Zorgpunt rebranding flyer
Novotel branding transport
Novotel branding promoacties

 

 

Groupe Accor Benelux

(Ibis, Ibis Budget, Ibis Styles, Mercure, Novotel)

Klant sinds 1995

 

Creatie en uitvoering van promo-acties voor de vijf merken bovenop interne communicatieprojecten. De merkactivering voor de nieuwe lanceringen, meer bepaald een kussengevecht in het station van Antwerpen.

 

 

Robert Bosch AA Benelux

Klant sinds 2006

 

Ontwikkeling van het creatieve concept en tal van promo-acties: flyers, websites van de campagne, advertenties, verkooppunten, stands, ... Ontwerp en toepassing van een getrouwheidsprogramma.

 

Bosch promo-acties
Bosch loyalty program website
Generali communicatietool cataloog

 

 

Athora, het vroegere Generali

Klant sinds 2009

 

Ontwikkeling van verschillende co-brandingcommunicatietools en -activeringen, van visuele animaties voor evenementen en van interne communicatieprojecten.

 

Athora rebranding
Q-Park communicatiecampagne

 

Q-Park

Klant sinds 2015

 

Wat als automobilisten je parking niet vinden door werken in Antwerpen? Wel, als zij niet tot de berg komen, komt de berg tot hen. Bekijk dit filmpje en ontdek hoe Be-One en Q-Park dit probleem hebben opgelost.

Ons team

Robert Hurkmans

Algemeen en strategisch directeur

Externe

partner-experts

Gunther Thielens

Concept Creative

Bruno Musyck

Digital & Social Director

Alexandra De Vos

Creative Director

Imperiastraat 16A

1930 Zaventem

BE0452123136

 

Tel +32 (0)2 454 85 66

info@be-one.net

EN

FR

NEWS

Als u op 'OK' klikt of deze website gebruikt, accepteert u ons cookiebeleid. OK